Hvordan leve med sykdommen? - Vitiligo Norge

Søk
Gå til innhold

Hovedmeny:

Informasjon

I vinterhalvåret glemmer de fleste av oss at vi i det hele tatt har noen sykdom. Men så kommer sommeren, og solens ubønnhørlige påvirkning av vår hud. Vi blir brune. Og hvite. Nei, det er ikke enkelt. Ingen påstår det. Mange av oss forbanner sykdommen nord og ned, og ønsker så inderlig at det skal skje et gjennombrudd på mulige helbredende kurer.

Selv om vi ikke kan skilte med en "kur" foreløpig, og si at det finnes behandlinger som kurerer all Vitiligo - så kan vi si at det finnes håp. Det finnes dem som har blitt kurert på deler av kroppen, f.eks. ansiktet. Og det gjør det lettere å leve med sykdommen. Ikke tenk at ingenting nytter. Tenk positivt og still deg selv til rådighet for å prøve ulike metoder.

En annen ting som kan gjøre ting enklere for oss, er å finne måter å skjule sykdommen på - spesielt om sommeren. Og her har det heldigvis skjedd mye positivt de siste årene. Ikke bare har det blitt mer fokus på sykdommen, men det har også kommet produkter på markedet som kamuflerer Vitiligo helt - og det beste av alt - som er holdbare i flere dager mot vann, vask, svette og ytre påvirkning.

På våre medlemssider finner du massevis av erfaringer og gode råd. Derfor anbefaler vi medlemsskap for deg som vil vite mer.

Les mer ved å velge informasjon i menyen.


 
 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen