Nyheter - Vitiligo Norge

Søk
Gå til innhold

Hovedmeny:

25/4-2015 - Prøveprosjekt med nytt produkt

Startet et prøveprosjekt med Vitiskin, for å undersøke om produktet har de egenskapene som loves. Vi er foreløpig skeptiske, og det er basert på rapporter fra medlemmer som har forsøkt behandling med produktet over en viss tid, uten resultater. Produsenten hevder at det finnes kliniske tester med oppløftende resultater, men dette ønsker vi å få dokumentert skikkelig før vi anbefaler et slikt produkt. Mer info om forsøket på medlemssidene.


9/4-2015 - Behandlingstur til Dødehavet

Invitasjon fra Dødehavsklinikken om subsidiert behandlingsopphold er sendt ut til medlemmene. De tilbyr et tre ukers opphold med halvpensjon og norsk sykepleier og lege. Mer informasjon kan gis via epost på forespørsel til: vitiligo@vitiligo.no


11/2-2015 - Gratis medlemsskap

For første gang åpnes medlemssidene for gratis registrering. Foreningen kutter ut årskontingent i 2015 og håper at driften kan holdes i gang ved frivillige bidrag og grasrotandeler. Tanken er også at det kan blir mer tilgjengelighet for nye medlemmer og at vi totalt sett øker fokuset på vår sykdom. 


10/11-2014

Fin artikkel på Norsk Helseinformasjon om å leve med Vitiligo. Hun som er intervjuet er representant for vår forening i Oslo. Les mer her


9/11-2014

Nyeste forskning med fokus på helbredelse av Vitiligo. Les artikkelen her.


7/7-2014: Nye teorier om helbredelse av Vitiligo
Les gjerne denne artikkelen om hvordan det forskes på Vitiligo for tiden.


27/6-2014: Forskning på Vitiligo

På våre medlemssider har vi i dag lagt ut noen artikler som viser at det forskes på "immunotherapy" og Vitiligo. Gode nyheter for alle med sykdommen, at vitenskapen snur sitt flinke hode i vår retning.


11/6-2014: Uventet og ekstremt stor respons på nye produkter

Til tross for litt "sjokk" de første dagene, grunnet den enorme responsen - så har vi nå fått til en fin løsning med produsenten og alle som nå har bestilt varer kan glede seg over at det på vei i posten.


6/6-2014: Lansering av nettbutikk

Vi er glade over å ha fått nettbutikken på plass, og at frivillige krefter har jobbet gratis for foreningen i to hele arbeidsdager med å få til dette... det har vært mange timer med testing, oversettelser, bilderedigering og ikke minst tekniske utfordringer. Vi synes nettbutikken har blitt akkurat så enkel og oversiktlig som vi ønsket at den skulle bli. Alle produktene i butikken er nå på vei til vårt lager.


30/4-2014: Nå skal vi teste ut et interessant produkt fra Italia. 

Dette er et 'cover' produkt som er vannfast og skal fylle ut de hvite feltene i huden med tilnærmet lik farge som vanlig hud. Vi skal teste holdbarhet og vannfasthet, og ikke minst brukervennlighet. Oppdateringer kommer på medlemssidene.


Nytt telefonnummer: 40 59 09 00

Telefontid på hverdager mellom kl. 9-18


Spennende info om vitamin D - tipset av en av våre tilhengere på Facebook

Les mer


Kontingent for 2014:
Informasjon om betaling er lagt ut på nettsidene. Beklager forsinkelsen.

KUN EN LITEN "TESTNYHET":

(21.10.2013 kl 08:42)

I morgen er 1 år med ventetid over.
Omsider har jeg vært så heldig å få en time på Hudavdelingen på Haukeland. Jeg vil be dem være åpen for å tenke nytt, stort, og med nysgjerrighet på Vitiligo i behandlingsform(er), utvikling og forskning.


Selv er jeg nysgjerrig på mye:

Alt fra genforskning, vaksiner, kremer, lys, LDN, hud- eller celletransplantasjon og mye mye mer.

Hva med å få dekket behandlingsreiser, hjemmebehandling med lys?

Vi får se.


*Richard*Nye skribenter

Fra og med 20. oktober 2013 så kan alle fylkesrepresentanter skrive innlegg på nyhetssiden. Vi gleder oss over denne endringen, og tror det vil bidra til enda mer levende og dynamisk side. Det er naturligvis mulig for vanlige medlemmer å bidra med skriving her også. Send en melding så får du innloggingsinfo.


Den "heteste" nyheten akkurat nå er forsøk som gjøres med behandling av LDN. Vi har flere medlemmer hos oss som har startet på kur, og selv om det  vil ta noen måneder før vi eventuelt ser resultatet, så følger vi spent  med og ønsker våre "forsøkskaniner" all mulig hell og lykke med dette.  Les gjerne mer om LDN her


Storsvindel på gang:
En person ved navn Michael Dawson hevder at han har en kur som vil helbrede Vitiligo på noen få uker. 


Dette er imidlertid så "hemmelig" at ikke engang legen din vil at du skal vite om dette. Han har infiltrert de største 

søkemotorene i verden, og opprettet hundrevis av uekte blogger som støtter hans påstander. Dette er uten tvil den 

verste og mest omfattende svindel vi har sett til nå, og kan bare advare på det sterkeste mot å støtte denne banditten. 

Her er en av mange nettsider han opererer på. Linken er lagt ut som advarsel og ikke som anbefaling, bare så det er sagt. http://fastvitiligocure.tamoe.com.ar/

Når barn får Vitiligo

Stadig flere kontakter oss og er fortvilet over at de har barn som får diagnosen Vitiligo. På våre medlemssider har vi 

opprettet et eget forum hvor foreldre kan prate sammen. Vi har også en egen foreldrekontakt som du finner info om 

på listen over fylkeslag.

Dersom du er representant og ønsker å skrive nyheter, må du logge inn her

 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen