24. juni 2017

Alida flytende pigment produkter

2 kommentarer

Redigert: 24. juni 2017

I år har jeg vært på ferie i spania, og det var helt fantastisk. Jeg klarte for første gang og kose meg i sola :-) Kjøpte Alida produkter i fjor, men prøvde det bare så vidt. Men nå elsker jeg produktet, veldig enkelt å bruke og det ser utrolig naturlig ut. Måtte øve meg litt før jeg fikk det til å se fint ut og nå er jeg så fornøyd. Dette anbefaler jeg alle å prøve ut :-) Etter mange dager i sola uten "beskymringer" ser jeg også repigmering i noen av flekkene etter sola. Ønsker dere alle god sommer :-) Håper det er flere som vil dele erfaringer.

27. juni 2017

Det var veldig hyggelig å høre. Jeg har samme erfaring som deg, og synes rett og slett livet har blitt bedre når jeg slipper å tenke på flekkene. Og det er deilig å bare være ute i solen og ikke ofre dem en tanke... bare kose seg og være "normal".

26. juli 2017

Hoi, Lyndia!

 

Hvordan gikk du fram for å oppnå den ønskede effekten? Jeg fikk en aha-opplevelse i 2015 ved å bruke produktet og hadde en meget god avslutning på den sommeren, men av en eller annen grunn har jeg ikke greid å gjenskape suksessen i samme grad senere. Altså, det er langt bedre enn ingenting, men et stykke unna det fantastiske resultatet jeg hadde den gang. Hva er din framgangsmåte nå, feks i blandingen, styrke osv?

 

mvh Sigve

Nyeste innlegg
  • Hei! Satt og leste litt om dødehavsklinikken. Derfor lurer jeg på om noen har erfaring med de? "Ved vitiligo er den best egnede behandlingsperioden tidsrommet april-oktober. Etter 3-4 ukers behandling starter repigmenteringsprosessen, som fortsetter tre måneder etter at pasienten er kommet hjem. I de fleste tilfeller må behandlingen gjentas, men enkelte ganger kan rask og fullstendig repigmentering skje etter én behandling."
  • På 1 år har jeg plutselig mistet pigmentene på store deler av kroppen.. fastlege har henvist meg til rikshospitalet! Fikk vel diagnosen av fastlege så er det egentlig vits å ta den timen? finnes vel ingen behandling uansett?
  • Hei, har hatt diagnosen vitiligo i ca. 2 mnd. brukt Protopic ca. like lenge. Ikke prøvd lysbehandling. Mest flekker i ansikt foreløpig. Har ofte en intens kløe i hud i ansikt, hodebunn og kropp. Er det noen av dere som opplever det samme? Har lest at det kan ha sammenheng med depigmentertering/ utvikling av nye flekker. Takknemlig for svar. Jorunn

Copyright Vitiligo Norge