top of page

Advarsel mot svindlere

Fra tid til annen dukker det opp annonser på nettet som forteller om "endelig en kur mot Vitiligo" og med "penger tilbake garanti". Mange firmaer og tildels privatpersoner med uærlige hensikter vet hvor desperate mennesker med Vitiligo blir av sykdommen, og de vet å utnytte dette maksimalt. De lover ting de ikke kan holde og ofte koster "miraklene" ganske store summer.

Slike aktører operer på nettsider og annonserer for sine produkter internasjonalt.

De viser troverdige "før og etter" bilder (manipulert i photoshop) og det er mulig å lese utsagn fra "fornøyde kunder". Med liten skrift (eller kanskje ikke nevnt på forhånd) så er betingelsene for å få pengene tilbake helt håpløse, og du som forbruker blir holdt ansvarlig dersom du ikke har fulgt en detaljert (og ofte umulige) fremgangsmåte som du blir bedt om å dokumentere.

De som selger slike produkter har ingen forutsetninger for å love at produktene kan helbrede Vitiligo. Først og fremst fordi det finnes ulike typer og varianter av sykdommen, som forståelig nok vil kreve ulike behandlingsmåter.

Kort sagt: Ingen slike kurer eller behandlingsmåter virker og vi anbefaler på det sterkeste ikke å bruke penger på slike uærlige firmaer. Her er noen kjente gjengangere som vi vet er lureri: Fast Vitiligo Cure http://fastvitiligocure.tamoe.com.ar/


Vitiligo Organics https://vitiligoorganics.com.au/ Vitix www.vitix.com Vitiligo Oil / Dermatint www.dermatint.com Kallawalla www.organichope.com Xianchen Insitute www.curevitiligo.com Vitiligo Tab www.vitiligo-tab.net Leucotin www.leucotin.com Leucoderma www.leucoderma.com Vitiligo Pill www.tcmtreatment.com Dessverre så finnes det helt sikker mange flere (nye kommer til) og vi anbefaler deg å sende oss en forespørsel slik at vi kan undersøke i vårt internasjonale nettverk og vi kan gi deg svar før du bruker penger på noe som ikke virker.

355 visninger
bottom of page