Tips om bruk av produktene

Det er svært viktig å bruke produktene på riktig måte. Det er helt avgjørende for 'suksess'. Vi har laget en kortfattet informasjon her, men gir gjerne mer info om du vil ha det. Det viktigste er at du blir fornøyd, og det er tror vi du blir om du bruker produktet riktig. Produktene er vannfaste men vil forsvinne ved skrubbing eller intens vasking. Bading, skylling osv uten sterk påvirkning av behandlede områder går fint. Vanlig hodbarhet er ca. 12-24 timer.

Vask og skrubb huden grundig før all behandling. Det fjerner døde hudceller og bidrar til at produktene fungerer bedre på huden. 

Bruk "sminkesvamp" eller bommulspad for påføring og utjevning av produktene. Dette kan du kjøpe rimelig i parfymerier på Cubus, H&M osv. 


Forenklet brukerveiledning for Alida produkter

Tan Kit
Her blandes den gjennomsiktige væsken som inneholder et meget holdbart virkestoff. For å finne en passende fargetone tilsettes pigment og alt mikses sammen i en liten medfølgende flaske. Har man lys hud så brukes lite pigment, mens mørkere hud tilføres mer pigment. Dette er en farge som sitter svært godt, og i flere dager - kun forsiktig etterbehandling med samme produkt eller et av de andre produktene er nødvendig. Produktet inneholder DHA som en del av fargestoffet, og dersom du ikke treffer nøyaktig med "din" hudfarge, så kan dette kombineres med Cover Creme for å justere mer nøyaktig. Vi anbefaler at du setter deg godt inn i instruksjonsvideo som du finner her:  Se video som viser blanding her |  Se instruksjonsvideo for påføring her

 

Coverkrem med talkum (leveres i enkle farger og i sett med flere farger)


Fargestoffet:
Dette produktet kan brukes rett på hvite områder i huden, eventuelt etter at av pigmentvæske er påført. Man bruker pad, skumgummistykke e.l. og det er veldig viktig at man ikke gnir produktet ut på huden, men "klapper" det på med lett trykkende bevegelser. Slik justerer man også fargetonen bedre og treffer godt innenfor et avgrenset område. (Det er ikke nødvendig å bruke fargepigmentene utenfor de hvite feltene i huden.) Det er ikke "farlig" å gni fargen inn i huden, men vi anbefaler det ikke fordi det lett kan bli for mørkt. Det beste er å prøve seg frem til du finner din måte å gjøre dette på.

Talkum med fixeringseffekt:
Når du har truffet greit med fargen, så påføres talkum og gnis inn forsiktig i huden for å jevne ut og stabilisere fargen. Bruk gjerne bommulspad eller skumgummi. Avsluttes med Fix Spray. Dersom du ikke bruker Fix Spray, så er talkumet i seg selv en fixering, og det anbefales da å gni dette godt inn i huden.

 

Flytende pigment 
Dypp en q-tips eller bomullpad i væsken og sett farge på de hvite områdene. Gni produktet ut med pad eller bomull til rikig fargetone er oppnådd. Kan godt brukes som underlag for covermake-up. Produktet er vannfast, men vil forsvinne ved skrubbing eller intens vasking. Bading, skylling uten sterk påvirkning (skrubbing eller hard vasking) av behandlede områder går fint. Vanlig hodbarhet er ca. 12-24 timer. Se instruksjonsvideo

 

Mer info?

Ta kontakt med Vitiligo Norge for instruksjoner.

Kontoradresse

Vitililgo Norge

Hother Bøttgers gate 29

3725 Skien

Besøksadresse

Den Norske Vitiligoforeningen

Lundegata 29

3717 Skien

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 22 57 00

Epost: Send epost her

Supportgruppe
Vitiligo Support & Chat 

Organisasjon

Org. nr.: 998876745

Etablert 12.09.2012