top of page

Terapeutisk kosmetikk

 

Bruk av kosmetikk som terapeutisk behandling er vel kjent som metode for å styrke selvfølelsen og redusere fokuset på synlige sykdommer som f.eks. Vitiligo eller andre hudsykdommer og hudproblemer.

 

Produktene i vår nettbutikk er unike og spesielt tilpasset til å skjule ujevnheter i hudfargen som oppstår ved Vitiligo, men de vil også fungere utmerket for å skjule åreknuter, føflekker, bloduttredelser eller andre misfarginger i huden.

Følgende uttalelse fra Dermatology Department at Mount Sinai School of Medicine, New York, bekrefter det vi tror er helt korrekt:

 

"Cosmetic camouflage therapy can provide patients - whose skin conditions can increase their risk for depression, diminished self-esteem and anxiety - with rapid and dramatic results"

 

De som står bak utviklingen av produktene har selv Vitiligo og vært aktive med produktutvikling og sentrale i internasjonal informasjonsvirksomhet. Produktene er spesielt tilpasset dem som har Vitiligo. Produktene er vannfaste og smitter ikke av på klær eller omgivelsene. Vitiligo Norge har solgt produktene til fornøyde brukere i hele Skandinavia siden 2014. 

Se video med instruksjoner og bruk av flytende pigmentfarge her

Brukerveiledninger finner du her

bottom of page